Popular Post

Monday, October 1, 2012

Assalamualaikum semua =)

Kali ni Kei Seichi's Blog nak buat satu contest mudah iaitu Contest Gila-Gila Blog!



Cara-cara penyertaan sangat mudah!

1) Like dan share Fanpage di bawah ni (klik pada gambar dibawah ni dan like & share fanpage tersebut)

    


2) Follow blog ni

3)Buat tajuk entry sama macam entry yang ni

4)Copy dan letak banner kat atas ni dalam entry anda

5)Buat entry yang isi kandungannya menceritakan pasal blog anda dan anda sendiri sebagai blogger. Mungkin anda boleh cerita kenapa anda berblogging, atau sejarah blog anda, jenis blog anda, diri anda sebagai blogger, pengalaman yang anda dapat dalam blog dan sebagainya terpulang pada kreativiti anda.

6)Dah siap, boleh tinggalkan link entry anda pada ruangan komen entry ni.

Hadiah

1 x RM30 topup kepada entry yang paling kreatif, menarik, bomkebabom dan sebagainya.

3 x RM10 topup pada entry yang kedua,ketiga dan keempat menarik.

20 x header free untuk blog anda. Boleh tengok hasil header yang pernah dibuat di Kei Seichi Design

Jika ada penambahan hadiah, akan diumumkan kemudian. Bergantung pada jumlah penyertaan. Lagi ramai join, lagi banyak hadiah untuk dimenangi!



Hadiah istimewa

Hadiah ni hanya pada peserta yang paling aktif share fanpage diatas pada Facebook beliau. Hadiah ini adalah rahsia dan pastinya lumayan!


Contest akan tamat pada 1 Oktober 2012
Semua peserta akan dimasukkan kedalam bloglist blog ini.


Apa tunggu lagi? Cepat join! Ajak kawan2 skali join sama!
Kepada semua peserta, selamat maju jaya =)





3 Responses so far.

  1. tq awk sbb nak promote fanpage sy^^

  2. done syarat semua. nak siapkan entry jap ea ^^,

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -