Popular Post

Thursday, June 16, 2011

Hadooii aii..mencik la aku ngan sorang budak ni..gedik nak mampos! Orang tukar template baru die pon nak tukar template baru..macam bagos2 je budak tu..

Nak tahu tak sape die? Aku la!! hahahahaha.. Gedik tengok orang tukar template, aku pon nak tukar template gak..alang2 tukar header skali.. tapi bukan aku design header ni.. Header ni ialah design partner aku iaitu Diyana.

Nak tengok header lain yang die buat untuk aku?






Amacam? Die design lagi lawa dari aku...ntah bila baru boleh sampai tahap dia ni..hehe..

Alang2 tukar la skali ngan template..rase-rase okay tak template ni? Ke template lame lagi best?

Pastu kalau ade yang perasan, aku dah buat list VIP untuk blog aku..so berbangga la korang jadi VIP blog aku..hahaha..bangga tak?

So, bagi la pendapat korang ye..Nak jadi VIP blog aku? Jadilah VIP di hati aku dulu..hahaha.. =P

14 Responses so far.

  1. wah wah, aku VIP. hehe XD

    weh, header lau lagi kecik lagi ok. senang nak load :)

  2. oh daku terharu gilossss . bhahahaaa :)
    uikss , template baru lagi lawooooo .. :)

  3. ingt salah masuk blog tadi..dah tukar header,tempate rupenye..hu2

  4. header sekarang cantik! ;)

  5. Freaky says:

    blog berubah wajah rupanya. style header tu

  6. ku pun mgedik tukar template..tp header lum tukar..tgh proses huhuhu..
    papepun memang mantopp template baru ni

  7. gorgeous orang putih kata
    kekeke

  8. alamak, kena kecikkan saiz la...tak berat ke header baru ni?

  9. halusinasi: bagi saya tak la berat sangat rasanya...ok je kot..kena kecikkan lagi ey?nanti cam tak lawa plak..hehe

  10. GaRy™ says:

    wah!! vip!! hehehe...thanks bro!!
    bro... sori bro... tapi........
    header ko lambat load la.. header ko sebelum ni lagi kool.... kool & cepat load..
    (jgn bagitau diyana...hehe..)

  11. misz fae says:

    kei,header stylo mylo der! haha;))
    template gempak!;)

    wah! VIP! thx kei!;))

  12. Aina says:

    hehe terasa mcm akak pon nak gediks tukar header baru jugak laa..boleh bikin lagi?hihi..

    Tag KS untuk segmen ZippoMiller. Jom join

  13. GaRy™ says:

    bro.... hari jumaat ko cuti ke?... apesal x post entri?....huhu~

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -