Popular Post

Wednesday, July 20, 2011

Nak join klik SINI

 "Mari Kita Sama-sama Berkawan"
  Agak2 sape yang dapat same group dengan aku kan..
Mintak2 sporting2 sume ye...
Nak join? klik kat atas tu atau SINI
Tarikh tutup: 12 tengah malam ni (20 Julai 2011)



p/s: dapat jugak join segmen member aku ni..slalu terlepas je...hehe...

20 Responses so far.

  1. hehe, segmen aku nanti join jugak ye XD

  2. ehh. jumpa kat segmen freaky gak. haha. aku sporting ! hihi. aku aku kumpulan 7. heheee XD

  3. datang sini dari segmen kawan berkumpulan.. kita satu kumpulan la.. kumpulan 6 nombor 9... hehheh saya folo sini sekali k..:)

  4. hye, rakan sekumpulan!!

  5. hira says:

    singgah sini dari segmen freaky. hehe. salam perkenalan~ :D

  6. Salam..:D from..segmen freaky..group 8!! Jom kawan..:D follow anda di snie..

  7. fae jamal says:

    fae singgah sini mencari kawan! ;)
    salam perkenalan! ;)

    dari segmen freaky :
    kumpulan 4
    no 8

  8. hye hye..
    adiela dari segmen freaky, kumpulan 9..
    jom bersahabat :D

  9. Leya says:

    hye..singgah sini dari group yang sama

  10. Dianaa says:

    Hi! Diana datang nak singgah and kita dari kumpulan yang sama :D

  11. salam.. hi salam perkenalan. moga ukhwah terjalin.. (",) ciksu dr group5 no 6..

    http://ctsurianiarif.blogspot.com/

    p/s: dh follow u (",)

  12. NasZ says:

    salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen "berkawan dalam kumpulan"

    jemput ke blog saya..

    MOHD NASER.com

  13. haaa...singgah sini awal2 pagi dari kumpulan 1 segmen freaky...heee~

    datang melawat blog rakan kumpulan 6 pula..heee (^^,)

  14. As Salam,

    wyna dari kump.1 datang nak berkawan :D

    follow sini jugak !

  15. Nur Najwa says:

    Hai, saya dari segmen freaky..

    saya follow awak..

    nice to meet you, :)

  16. salam ziarah . eyraa dari kumpulan 3 :) http://shahirahadizan23.blogspot.com

  17. Suhazli says:

    weeee~

    kump 2 terjah!!hak3!!

    lau free jenguk2 la balik blog tak popular ni ye?

    suhazlimembebel.blogspot.com

  18. hi awak,
    singgah dan follow, sy dari kump 5..semoga awak happy2 selalu ya :)

  19. yuhuu~ iqa dari kumpulan 4 dtg terjah kat cnie walaupun segmen da abis,ehee :)
    salam perkenalan ya!

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -