Popular Post

Sunday, August 14, 2011

Assalamualaikum...


Akhirnya, saat yang ditunggu2 dah tiba..pengumuman Hari Raya,eh....pengumuman pemenang bagi contest yang aku jalankan tempoh hari iaitu Contest "Saya Nak Header Flash"

Contest dijalankan selama sebulan dan telah ditutup pada Jumaat yang lepas...Terima kasih yang tak terhingga pada yang menyertai dan pada yang tak sempat, mungkin lain kali...

Seramai 14 orang yang dah join contest ni dan pada peserta, saya ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi join contest ni...


Berikut adalah senarai pemenang...disebabkan hanya ada 14 penyertaan, maka pihak penganjur telah berbesar hati ingin menghadiahkan semua peserta dengan hadiah yang dijanjikan...



SEMUA PESERTA ADALAH PEMENANG!



Para peserta boleh memilih samada nak header flash atau header biasa sebagai hadiah anda...

Berikut adalah beberapa perkara yang perlu anda buat untuk claim hadiah ni...


  1. Add saya di Facebook --> Kei Seichi Facebook
  2. Mesej saya dengan detail mengenai header yang anda nak. Dari segi warna background, warna font, jenis font, ayat (nama blog, tagline, url), corak/tema, gambar yang nak diletak(sila sertakan sekali). Sila terangkan dengan sedetail yang boleh, kalau anda bagitau "asalkan comel, asalkan cantik, asalkan ok, ikut awak lah", jangan komplen kalau tak lawa...hehe...Boleh ditukar sehingga puas hati tapi akan ambil masa..lebih senang kalau bagitau secara detail awal2 supaya senang nak buat..header flash susah ye nak edit balik lepas buat tu...
  3. Kalau boleh sila claim sebelum raya ye...lambat nanti susah...
  4. Nanti saya akan mintak jasa baik anda untuk letakkan iklan di blog anda, ni tak wajib la ye..yang ni saya bagitau kemudian...


Cepat2 claim hadiah anda!
Harap bersabar sebab proses nak buat tu mengambil masa ye..kalau lambat mintak lambat la dapat..



Overall, berjaya la contest ni sebab ade jugak yang join...Mungkin sebab aku tak popular dan hadiah tak menarik serta kurang pengiklanan menyebabkan sambutan suam2 suku...tapi takpe, lain kali ada masa lagi akan buat lagi contest insyaAllah...

17 Responses so far.

  1. asal aku tataw ade contest???aiyaaaaa

  2. semua dapat eh..heheheh...ok..ok..genk inbox..

  3. wah wah, aku nak tukar jugak boleh?? :P

  4. Freaky says:

    haha ramainya pemenang

  5. salam..

    wah..terima kasih pihak penganjur..ok..sy bg maklumatnya nanti..

  6. BEST!!!! terbaik la kei seichi.. thanks... ^_^

  7. thanks :) erm ok nnt sye inbox details header k ...
    neway , thanks a lot !

  8. tag anda dalam entri ini
    http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/akhirnyagenk-miliki-flash-headersukanya.html

  9. fae jamal says:

    wah! rezeki.......memang nak header flash la cite dya kan..dah la nak..wuarghh! bole lompat2 tak?haha;P

  10. yey ! HAHAHAHA . bestnyerrrr

  11. bestnya,rugi gila tak join benda mcm ni..dah lama nak header free,tapi berkesempatan ni..lain kali bro ada contest mcm ni,nak gak join tau..hehee

  12. baru tahu rugi tak join..keh3

  13. ~iz~ says:

    alamak maaf la..dh sebulan iz x buka blog..pemenang juga rupanya iz ni yer..:)

    tapi iz xde fb..camner tu..

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -