Popular Post

Saturday, December 10, 2011

Manusia ni macam-macam jenis ade la...yang baik n yang xbaik..
Yang annoying sangat2 pon ade..menyampah giler wey..takyah la tunjukkan sangat your immaturity kat public, malu la..
Berlagak macam budak tak matang la wey..menyirap dowh..orang pandang ko macam orang tak betul je..
tetibe menyanyi kat public ramai2, gelak macam orang gile, pastu buat sangat la perangai x matured ko tu macam budak tak cukup umur..rasenye da cukup besar da kot?
tu yang malas nak involve same-same diorang, nanti kalau x involve kate sombong plak..da tu hati aku menyirap menyampah ni ko ade kesah?
lagi satu kes si celaka tu, memang mencabar kesabaran aku la..tahniah la sebab jadi orang pertama yang aku xkan tegur sampai ko mati..
i've done it before and i'll do it again..
mula2 kenal semua baik2..makin lama makin nampak keburukan diri masing2..terpulang pada individu nak terima atau x...and guess u knew what my opinions to u are..well, that is if u read this..
menanti hari2 dimana boleh bernafas dengan lega..insyaAllah lepas hari ni i can focus on what's important..
well, blogging?ikut mood la..ade entry baru ade la...

once again, nak baca, baca
taknak baca xkesa pon

2 Responses so far.

  1. dont worry...
    there are always others
    X)

  2. KechikumA says:

    biasalah tu, dunia.
    orang mmg banyak ragam. =='

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -