Popular Post

Saturday, August 13, 2011

Assalamualaikum...


Tepat jam 12 malam tadi maka berakhirlah sudah tempoh untuk Contest "Saya Nak Header Flash".. Sambutan yang baik dari para blogger bersesuaian dengan usaha yang aku jalankan untuk promote contest ni.. So, berikut adalah senarai penuh peserta2 yang telah join contest ni...



 baby
 myra

Kalau ade yang submit tapi nama takde bagitau kat sini ye..

Pemenang akan diumumkan kemudian...tunggu je la..hehe...






4 Responses so far.

  1. lpas ni kei seichi nk gtaw, fya pelangi yg menang kan ? haha. :P

  2. en.keishi. header flash tu if saya nk letk kt my others blog still valid x ? hehe

    -myra-

  3. alah nak jgk tp dah tutup..sob2 sedihnya..nak jugak!!hehe

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -