Popular Post

Friday, August 12, 2011


Ini ialah sticky post. Untuk entry terbaru, sila scroll ke bawah. Thanks..

Assalamualaikum semua...Kali ni aku nak anjurkan satu contest mudah untuk korang semua...Syarat-syarat yang amat mudah...

  • Follow blog ni (optional)
  • Buat satu entry bertajuk "Saya Nak Header Flash" (wajib)
  • Letak banner di atas dalam entry anda (wajib)
  • Pilih SALAH SATU header flash di bawah, dan komen mengenai penambahbaikan yang boleh dibuat. Kalau setakat komen "Cun!", "Cantik la", "X perlu ubah pape" dan sebagainya, mungkin peluang nak menang tu kurang....perlukan komen yang mengutuk dan membina... (wajib)
  • Lengkapkan slogan ni --> "Saya/aku rasa saya/aku layak dapat header flash tu sebab......" (jumlah perkataan tidak terhad) (wajib)
  • Tak perlu tag, cuma sebarkan..kalau kawan-kawan anda minat, maka mereka akan join sendiri.
  • Tarikh tutup ialah pada 12 Ogos 2011.
  • Tinggalkan link entry kat ruangan komen (wajib)

Header flash yang perlu dikomen ada dibawah. Cuma perlu PILIH SATU dan komen. Anda boleh pilih samada nak letak header ni dalam entry atau tak. Code disediakan, cuma perlu copy. Cara copy ialah tukar daripada mode "Compose" ke "HTML" dan paste code disitu. 







Blog Melankolik Hati







Blog Geekzster's World









Blog Invasion Plan







Blog Ini Kisah Tia


Amacam? Susah ke? Senang je kan? Hadiah untuk pemenang ialah...


5 header flash untuk 5 pemenang utama

10 header biasa untuk pemenang seterusnya


*header akan dibuat mengikut kehendak pemenang*


Pemenang dipilih berdasarkan komen paling membina dan slogan paling kreatif...

Senang kan?



Jom join GA kat SINI kalau berminat...

Jom check out kedai online kat SINI

36 Responses so far.

  1. Tia nak join boleh tak Kei ? Tia nak lagi satu header flash . kalau menang lah . hak3x !!

  2. hahaha...join la dulu, mane tau ade rezeki...

  3. Sarjan punye smart ;)

  4. Freaky says:

    woah header flashh.. cool

  5. errr join ye.. maaf atas pgunaan 'aku'.. lbh selesa begitu ;)

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  6. GaRy™ says:

    SUMPAH SEMAT HEADER GEEKSTERZ WORLD TUH!!! XD

  7. joined =)

    http://gadisemasa91.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  8. baby says:

    done...
    huhu...check pliiszz..
    hoh00hh~

    http://nonasani.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

    id: baby

    ckp k lau ade slh papew

  9. baby says:

    http://nonasani.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

    bg je lg liink..hohoh

  10. sy join . hihihihi . try :)

    http://rubykisah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  11. misz fae says:

    kei, nak join..dah lame tunggu nak header flash..klu rezeki dapatlah kot..;)

  12. header flash...???? mcm menarik...

  13. misz fae says:

    kei,fae join;)

    http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

    thanks! ;)

  14. Rain says:

    peh helmi.. sifu dh tunjuk talent.

    awesome!

  15. Rain says:

    angah nk komen yg banner kedua, yg nmpak macam matrix tu kan, tulisan dia tak bapa jelas....

    sebab circle tu dh hijau, mungkin letak shadow warna lain yg lebih gelap mybe..

    angah suka banner yg bunga2 tu..mcm autumn..

  16. genk join ^_^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/contest-saya-nak-header-flash.html

  17. ~iz~ says:

    susahnya...iz cuba ok..:)

  18. ~iz~ says:

    http://izsitusanasini.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

    iz dah buat..:)

  19. err kei sry ea psl komen yg kejam tuh ;)

  20. join3.. dah lama idam kan nih..haha

    http://harisyadiary.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  21. DARKNOUR says:

    wah, cam mnarik je.

  22. wahhhhhhhhhhhhhh! rajinn betul kei buat contest! tambah2 rajin lagi buatkan header!

  23. Cik Teddy says:

    cik join dah! nak menang kei!
    http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  24. Saya join..

    http://selembutbayupemikirbumi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  25. tak menang, siap ! haha. :P


    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  26. da tukar koding.. ;)

    nk url baru ke?
    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  27. done ! (: - da tuka coding

    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  28. ~iz~ says:

    maaf iz baru tahu ada comment suruh tukar code..camner tu iz blur2 sikit la..nak kena buat yg baru ker..?

  29. ~iz~ says:

    iz dh letak code baru..harap2 betul..:)

  30. dah tukar coding.:)

    http://gadisemasa91.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  31. myra says:

    can i have it ?
    :)

    http://light-princess.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-flash.html

  32. datang mencuba nasib.. harap2 berjayala ek?


    http://iniceritahidupsaya.blogspot.com/2011/08/contest-saya-nak-header-flash.html

  33. as salam..

    DONE...

    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/08/saya-nak-header-flash.html

  34. Cik Teddy says:

    wah..ari ni tarikh tutup..bile nak umum pmenang?hihi

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -