Popular Post

Wednesday, August 3, 2011

Assalamualaikum...


Okay, straight to the point...

Aku bakal buka kedai online beberapa hari lagi, so sekarang ni aku memerlukan nama untuk kedai tersebut... So, ada pape cadangan tak? Barang yang aku akan jual ialah baju2 lelaki dan wanita...Kat bawah ni aku bagi sneek preview kat korang...









Amacam? ade yang berminat ke nak beli? hehe..
Anyway, aku memerlukan cadangan dari korang2 yang bijak pandai untuk idea nama kedai tersebut...

Hadiah? takkan la semua benda nak hadiah..anggap la ibadah dibulan Ramadhan..hehe..

12 Responses so far.

  1. errr.. aku tak kreatif bab nama ni.

    kei blogshop?

  2. amacam kalo nama muda mudi blogshop...???

  3. saiazuan says:

    LE-WA : The UPTREND!!!

    tetiba cross dlm kepala aku~

  4. kei teenage dress blogshop?? pnjg la plak..hehe

  5. 1. Kei Seichi Revamp
    2. KS Cosmolicious
    3. Jazzy KS
    4. First Sight
    5. Stardust KS or (just Stardust)

  6. Nana Eddy says:

    err.. fail lah main2 bagi nama ni. tp idea ebak_rahimi cam best2. Anyways, all the best for your blogshop yeh~

  7. blur :|








    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-8.html

  8. Freaky says:

    nama ? try Kei's Store ... huhu

  9. baju2 yg 4 lelaki 2 smart2 ah gak
    yg perempuan x best
    hahaha
    XD

  10. hai. aku datang dan follow blog ini taw.

    sbb kemas je blog ni :)

    klu nak idea yer?

    Almari KS? wardrobe ks?

    oke tak? sbb yela, bkk je almari kan nampak baju?

  11. E_bak bg byk idea tu...cun sgt2 tau...

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -