Popular Post

Saturday, September 3, 2011

Assalamualaikum...


Fuuuuuuuuuhhhh!!!*tiup habuk*  Pergh....berabuk siot blog aku...da lame gile rase x update...Tapi xpe la kan, bukan ade orang nak baca..hehe...

Mane pegi lame takde?Ade je..cuma mood ber-blog tu takde... Lama jugak la...Today is an attempt to revive again..haha...Mungkin dengan menulis 1 entry boleh kick-start the mood yes?

Lots happened while I was away...sad things, happy things and just things...Ape bende la aku melalut ni...haha...

Anyway, nantikan beberapa pembaharuan dan pelancaran beberapa benda baru kat blog ni...

Nak tanye, siapa kat blog die ade buat khidmat iklan? Tak kesah la berbayar ke free...nak request ni...hehe...


Lupe plak nak ucap SELAMAT HARI RAYA ALDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN..tak terlambat lagi rasanya kan?hehe...


More update soon...stay tuned...

4 Responses so far.

  1. Freaky says:

    setelah sekian lama menyepi.. akhirnya muncul jugak :D

  2. haha. ade pon entry baru die. . .

  3. aku bakal buat kot, iklan berbayar la. hehe :P

  4. asnizaziz says:

    selamat hari raya *sambil tiup habuk

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -