Popular Post

Saturday, September 3, 2011

Assalamualaikum...


Setelah lama menyepi, tak elok jugak kalau takde bawak balik bende baru kan?hehe...So, sempena kembalinya aku berblog, walaupon hanya menghilang dalam seminggu lebih, aku present kat korang 2 blog baru aku dan design baru blog aku yang ni...


Blog baru aku yang pertama ialah Kei Seichi's Design




Blog ni aku buat khas untuk aku letakkan semua digital artwork aku yang tak seberapa dan juga blog rasmi untuk menerima tempahan header biasa mahupun flash..Mungkin akan ada bende2 lain jugak berkaitan artwork aku or mungkin artwork orang lain ke yang akan aku letak kat situ... Buat masa ni, kat blog tu hanya ade artwork aku dan tempahan header pada aku dengan partner aku...Sila la jenguk2 ye...boleh klik kat entry ni ataupon banner kat sidebar ataupon dekat menu tab kat atas tu...




Blog kedua aku pulak ialah Stardust Wardrobe



Blog yang ni pulak ialah online shop aku...Ade aku bagitau yang aku akan buka satu online shop kan? Ni la dia...hehe... Buat masa ni hanya ada beberapa pakaian lelaki dan akan update dari semasa ke semasa...Boleh la korang bagitau apa2 lagi item yang korang nak aku jual, insyaAllah aku akan cuba cari kalau takde dalam list... Boleh pergi kat blog ni dengan klik pada entry ni atau iklan pada sidebar atau klik pada menu tab kat belah atas sane...


Then pembaharuan lagi ialah design blog aku yang ni...Biasa2 je sebenarnye, takde sifat professional pon...cincai je aku buat..haha... Harap2 dapat feedback dari anda semua berkaitan dengan 2 blog aku tu dan jugak design baru blog ni...kot2 ade yang lambat loading ke, design tak cantik ke or ade pape yang tak sesuai dan sebagainye...Lame da tak berblogging ni..hehe...


So, mintak la feedback ye?



5 Responses so far.

  1. ok jek, asal senang baca dan ringan laoding :)

  2. Freaky says:

    wah banyaknya blog :D

  3. bagusnya awak.. menggunakan blog dengan sebaik-baiknya. tak pe kalau ada banyak2 blog.. janji jalan..haha..

    blog utk design tu- baik punyee.( tiru gaya dafi).

    blog online shop tu.. - baguslah ada jugak utk lelaki. zyla ni pun dah bosan asyik tengok ladies style je.. sekali sekala nak jugak tgk utk yang lelaki. mana tau blh angkat 1,2 utk hadiah kat adik.. :"). insya allah.. kalau berkenan dan duit pun tgh ada..

  4. bagus2..dh maju skrg.moga berjaye!

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -