Popular Post

Friday, January 13, 2012

Awak...

Awak ingat tak masa kita mula2 kenal?

Melalui blog kita kenal, melalui blog kita rapat...

Saya mengenal diri awak melalui blog...

Hari demi hari saya lawat blog awak...

Hanya untuk cuba mengenal diri awak dengan lebih rapat...

Segan nak komen tapi saya kuatkan diri untuk komen...

Awak balas komen saya...

Rasa seronok masa tu...

Kemudian mula mengenal lebih dalam melalui Facebook, Twitter...

Walaupon jasad kita jauh, namun keseronokan mengenal awak tu ada...

Makin hari makin suka, makin hari makin seronok...

Kemudian, hidup kita berubah...

Masing-masing sibuk dengan kelas dan tugasan selepas masuk ke U..

Masing-masing sibuk dengan hal sendiri...

Sampai awak kata saya dah berubah lepas masuk U..maaf untuk itu...

Namun, hari itu tiba dimana kita berjumpa buat pertama kali...

Sangat berdebar mulanya, namun selepas berjumpa, terasa girang...

Awak lebih daripada apa yang saya bayangkan selama ini...

Walaupon singkat, namun bermakna...

Hingga pada suatu hari, awak katakan awak cinta pada saya...

Hati ini suka namun ada bimbang dan ragu...

Bimbang tragedi lama akan berulang..

Namun, kesungguhan awak membuktikan cinta membuatkan saya ingin mencuba...

Ingin mencuba bercinta dengan awak, bersama dengan awak..

Pada hari saya terima awak, hidup saya mula berubah...

Hari-hari saya jadi makin ceria, makin gembira...

Walaupon awak jauh disana, namun percayalah, hati ini hanya milik awak...

Cinta awak akan saya sanjung hingga ahkir nyawa...


Khas untuk awak..


p/s:maaf la tak reti nak bersajak.. =P

5 Responses so far.

  1. Alahaaaai, tersangat sweeet (:

  2. DARKNOUR says:

    xprlu bsajak bgai asalkan mksd tu smpai :D

  3. siyes tak diduga, kei ni jiwang jugak ! bhaha :D


    * gudluck.

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -