Popular Post

Sunday, January 15, 2012

Baru hari ahad ke?

Kire baru lebih kurang 4 hari aku kat umah???

Bosannye...adeh..

Even ade banyak kerja, but still, masa tak buat kerja tu bosan giler...

Da la aku ni suka menangguh kerja..haha..memang lambat la siapnye...

Petang sket la baru start buat kerja tu...insyaAllah boleh siap semua dalam minggu ni...hopefully...

Untung la kawan2 aku yang pergi camping, yang pergi kursus...

Enjoy yourself k?

Nak tunggu sebulan nak naek sem macam lame...or mungkin kejap..ntah la..

Kite jumpe nanti sem depan insyaAllah...




p/s:Awak, esok awak nak exam kan?Study elok2 taw....

2 Responses so far.

  1. GaRy™ says:

    exam sayer dah habis la awak~... hehe... lama tak lepak sini... T^T

  2. amin~ terima kasih awk^^ doakan sy buat terbaik dlm exam k?

    tak sabar nak cuti gak ni...

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -