Popular Post

Friday, January 13, 2012

Ape la nak jadi dengan blog ni..da la tak popular..blogger die lagi la orang xkenal..haha

Anwyay, cuti start semalam (baru sampai rumah) and dah tak tahu ape bende nak buat...haha...

Download cite, tengok cite, download lagi, tengok lagi, maen game, maen dengan kucing2..tu je la..

1 sem study, berat badan naek la pulak...geram betol...Mungkin sebab x banyak bersukan mase kat kolej..asyek study je...Stress kot...

Anyway, harap2 la mase cuti ni boleh kurang sket berat...geram plak tengok berat badan ni naek..adeehh...

Sem depan kena lagi aktif la exercise and maen sukan, walaupon x brape hebat nak maen sukan..haha...




p/s: nak promote balik ke blog aku ni? x perlu la kot...

2 Responses so far.

  1. berat naik tanda senang hati.. heheee... ^^,

    *nk tanye, nape header sy blank ye? ade limit time ke?? -_-'

  2. xpe, sy akan jd pembaca setia awk...^^

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -