Popular Post

Saturday, July 23, 2011

Assalamualaikum...

*sigh*

Tak tahu nak update ape sebenarnya...Tapi update la jugak walaupon aku tahu takde orang baca...

Kusut giler sekarang ni paler otak aku...

Dengan problem lagi...

Dengan nak masuk u lagi...

Orang lain happy nak masuk u, aku pulak yang kusut...

Dah la kerja satu haram tak jalan...

Perut pulak sakit...

Makan pon tak tentu...

Kejap nak diet, kejap makan banyak..

*sigh*

Pada yang baca, thanks la ye...harap tak membuang masa korang baca blog mengarut aku ni...

Nak tukar template tapi takde idea plak...header tu sayang nak tukar...asyek template gelap je...


takpe la...yang penting aku cuba senyum depan orang...biarlah kepala kusut, hati sakit...yang penting jangan biar orang lain tahu dari raut muka kita...biar orang lain gembira...aku tak gembira takpe...





okbai...

3 Responses so far.

  1. Freaky says:

    ko ni nape banyak masalah ? try solve slow2

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -