Popular Post

Wednesday, July 13, 2011

Jom join contest anjuran aku kat SINI
 Jom join GA kat SINI
Minta jasa baik kawan2 baca entry kat SINI
Thanks...



Assalamualaikum....

Korang nak tahu tak ape tu creeps dalam Fb? Tau tak ape tu creeps? Creeps tu kalau tak silap aku ialah binatang yang creeping atau merangkak diatas tanah, macam semut kalau tak silap aku...ntah la, cari la dalam kamus...hehe.... Tapi creeps yang aku nak cerita ni ialah creeps yang bermaksud "An annoyingly unpleasant or repulsive person." Nak terjemah jugak ke maksud dia? Tak perlu la kan...semua blogger pandai2 kan? hehe...


Sebelum tu, try tengok video best ni dulu pasal creeps dalam Fb...


Watch more on College Humor


Dah tengok tak video tu? Best kan? haha....kalau korang nak tengok lagi video2 yang best2 dan kreatif, tengok la website College Humor tu ataupon search je College Humor kat Youtube...


Anyway, kat dalam video tu dia ceritakan pasal lelaki2 yang annoying dan suka kacau gurl2 yang cantik, betul tak? Pantang ade gurl post gambar cun sket, mula la lelaki2 yang miang ni nak mengacau...Ntah kenal ntah tidak...Pastu mintak no fon la bagai dengan alasan nak kenal dengan lebih lanjut la...haha...Susah jugak jadi gurl cantik ni kan? Nasib baik aku tak cantik.....dan nasib baik aku bukan gurl...haha...


Gurl2 cantik dan comel2 dekat Fb ni memang biasa jadi tumpuan lelaki2 jenis ni, betul tak gurls? Kalau dilayan, kita jugak tak cukup tangan, kalau tak layan kena cop sombong plak.... Ape kena la laki camni....Aku sebagai lelaki malu la weyh....malu....Aku tahu aku boleh cakap macam ni sebab aku tak hensem dan tak macho so gurl tak layan aku kalau aku tegur pon....haha.... Yang layan tu thanks aku ucapkan sebab sudi layan orang macam aku ni....


Anyway, conclusion dia...sudah2 la tu wahai lelaki2 yang creepy...korang takde life ke? hahaha....Sape makan durian mulut akan berbau durian....haha...Yang gurls pon tak perlu lah nak letak gambar2 yang mengundang mereka2 ni ke page korang...korang jugak nanti susah...

Entry ni tidak berkaitan menyingung mana2 pihak...jangan terasa la pulak ye..



p/s: boleh tak aku tukar trend wordless wednesday dengan hanya letak video je? taknak letak gambar...haha....macam la aku pernah buat WW tu... =P

4 Responses so far.

  1. pesbuk2~ huhu..hati-hati..^^!

  2. Freaky says:

    nasib baik aku x cun. haha LOL

  3. dyanne says:

    hahaha laki miang, pmpan gediks. seswai youuu. :P

  4. aku tak hensem, scary ade lah :P

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -