Popular Post

Wednesday, July 20, 2011

Assalamualaikum..

Telah pun mengambil langkah drastik tadi...

Aku telah officially remove diri aku dari semua group blogger dan networkblog...so aku takkan ping blog aku kat mane2..

Aku jugak dah remove visitor counter kat blog ni..biarlah takde orang datang pon, aku tak kesah...

Still akan terus berblog...tapi takkan promote pada mane2...kalau ade member2 nak tolong promote, tu hak kamu...aku tak mintak...

Jangan tanye kenapa aku buat macam ni...ade la reason aku...


Blog ni will be pretty much macam private la..yang jumpe link je akan masuk blog ni kalau diorang klik...

Bukan nak bajet retis or whatever....


Bagi siapa yang sudi baca, terima kasih aku ucapkan...insyaAllah akan terus berblog tapi memang low profile...

Mungkin kawan2 lain akan popular dalam setahun dua, aku mungkin takkan popular but who cares right...


Akan terus update, jangan risau...


Anyway, later...

7 Responses so far.

  1. Freaky says:

    uik nape ni bro ? ce citer sket

  2. kei, sal tadi tu ke?? don't take it to your heart. orang camtu memang takleh bawak gurau.

  3. GaRy™ says:

    alamak bro... jangan la camni... simpan2 sendiri.. ceciter bro... kitorang sedia dengar punyer~..

  4. alah kei . pasal tadi ehh ? alahai janganlah. tak syok lah macam ni :( jangan sebab sorang je kei dah merajuk :)

  5. nape ye kei...ada pape poblem ke ni? hurmmm...

  6. salam..macam sedih je nada..-)

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -