Popular Post

Friday, July 1, 2011

Assalamualaikum...meh baca kat SINI dulu sebelum pape ye...thanks...

Harini hari Jumaat...dah masuk bulan Julai dah pon...Banyak event yang berlaku bulan Julai ni, bagi aku la ye...Bday member2 aku ramai bulan Julai, then bulan ni jugak la result upu akan keluar...setengah tahun weyh aku tunggu...bukan main lama lagi...ntah dapat tak dapat....mintak2 dapat la ye... korang tolong doakan tau..takyah cakap good luck kat aku kerana sesungguhnya doa itu lebih baik...hehe...


Anyway, harini just ade 2 kelas, kelas tahun 3 ngan tahun 2....budak2 tahun 3 ni okay la sikit...kalau cakap diorang dengar and tak bising sangat..cuma ada la sesetengah budak2 tu yang memang nak makan penampor..budak tahun 2 ni yang masalah...nak suruh buat kerja pon susah...dah jerit2 sampai nak keluar anak tekak aku pon diorang buat dek je...naik pelempang sorang2 kang masuk tv pulak aku..haha.....


Rasa2 nak tukar style mengajar la...guna style yang slalu aku guna iaitu "Ignorant is bliss"...tau tak maksud dia ape? Maksud dia, malas aku nak kesah pasal ko..sukati ko la nak buat ape..asal jangan kacau idop aku sudah...aku malas la nak kena marah2 tiap2 kali kelas...budak2 ni layan aku macam member pulak...tak respect langsung, apekan lagi nak takut...agak2 kalau dah naik pelempang skali baru takut kot....

Agak2 jadi macam Onizuka baru cool kan?haha..

Esok ade larian 1 murid 1 sukan dan jugak hari terbuka....aku in charge amek gambar untuk event tu....hehe..maknanya tak kena lari sangat la kot? jalan je..kang goyang2 gambar tu dok lari sambil amek gambar...hari terbuka ni aku takut sket...nak jumpa mak bapak budak2 ni...ntah ape aku nak komen...lantak la..haha...


Kalau rajen aku update lagi la nanti...

Ps: sape nak header flash? aku nak buatkan tapi bukan segera la...bila2 aku ade masa free....

9 Responses so far.

  1. esok ada larian kan?pttla adk sy smgt nk pg skolah esok haha..urm, bdk2 biasala tu degil2..mcm kite jgk zmn skola dulu2 nakal kot hehe



    *sy nak header flash2 tu, blh? :P

  2. he3...saya nak header flash...kalo free ar. kalo berbayor. time kasih jer ar. 980 x 200 or 980 x 300..

  3. ko kene lari, kasi turun sikit berat. haha XD

    p/s : aku nak!! :P

  4. GaRy™ says:

    hahahaha...lempang je mereka sedas dua cekgu.. hahaha...
    ui, bak contoh sket header flash yang ko buat... nak gak tengok hasil kerja ko~..

  5. intanEyka says:

    wah!! jd cekgu ye??
    tgu rsult upu??
    umo bpe???
    huhu..nak header flash!! hee =D

  6. Freaky says:

    eh jurugambar kene lari laju daripada budak2 bro. kang slow x sempat tangkap gambar mereka

  7. hmm , "ignorant is bliss" . hehee . jangan cakap apa2 kalau terbaca ayat ni dekat entri Tia . hahaaa . header flash? nak , nak , nakkkkkkkkkkkkkkkk . tak nak takpe lah . wekk ~ Tia bajet majuk . *lempang*

  8. tiru cg onizuka ngan cg pompuan dlm cite gokusen tu.. baru murid2 takut kot~ ^_^

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -