Popular Post

Saturday, July 30, 2011

Assalamualaikum...

Hari2 cuti macam ni biasa tak ramai orang blogging, ye tak? Mesti pegi tengok wayang or pegi makan2 ke clubbing ke pape kan... Orang macam aku je dok umah...forever alone la katakan..haha...


Anyway, perasan tak perubahan kat blog aku? Yes..aku dah tukar template..kali ni tak gune default blogger template dah...guna open source punye....saje nak ubah taste...sebelum2 ni kalau gune default template memang boleh ubah..tapi tak banyak boleh ubah, maklum lah takde kemahiran dan tak kreatif...


Kenapa semangat baru? Kirenye nak jadi blogger berjaya la ni..haha....Dari dulu blogging asyik tak berjaya je...


Anyway, macam mane dengan template baru ni? Okay x? terpaksa buang header sebab jadi pelik..sayang header tu tapi xpe la..mungkin kalau tukar template lain nanti guna balik header tu...


So, sila la komen ye..hehe...

5 Responses so far.

  1. ouh. tak boleh letak header ehh ? header dah lawa dahh tuu.

    alah, sama lah. duk rumah je. forever alone gak nih. roomate keluar. tinggal sorang -.-

  2. try la template lain lagi. hehe xD

  3. Freaky says:

    cantiknya template ko kei.. aarrgghhh

  4. asnizaziz says:

    template ni simple :D

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -