Popular Post

Thursday, July 21, 2011

Assalamualaikum...

Aku sangat memerlukan pertolongan korang yang sudi...

Aku perlu habiskan jualan Portal Score A sebanyak 3 set sebelum end of July...

If not, I'm in a really really REALLY BIG TROUBLE...

Aku tahu aku bukan sape2 dan korang bukan kenal aku...

Tapi aku dah tak tahu nak mintak tolong kat sape...

Seems desperate but I really am...

Kalau tak dapat habiskan, I'M DEAD!


Ucapan terima kasih aku dahulukan pada mereka yang sudi tolong promote entry berkaitan produk tu...

Enty tu boleh tengok kat SINI atau boleh klik kat "Score A Programme" kat menu atas tu..thanks...

3 Responses so far.

  1. Freaky says:

    bunyi sangat menakutkan je ko ni =_=

  2. apsal Kei ?? alaaa , Tia nak beli pun takdek wet . huhuh .. kenalan pun tak ramai .. alahai ..

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -