Popular Post

Wednesday, July 6, 2011

Assalamualaikum....sebelum baca entry ni mintak jasa baik korang baca dan promote entry kat SINI ye...thanks...


Mimpi yang mengingatkan? Mengingatkan ape? Aku selalu mengalami mimpi kalau aku takut aku lupa something...Macam semalam, waktu malam semalam aku patut pergi gym dan aku ade plan nak buat apa and nak pakai apa untuk ke gym malam tu....Then petang tu lepas balik sekolah aku rehat jap and aku mimpi... Aku mimpi yang aku tak pakai baju yang aku nak and aku lupa nak buat apa yang aku plan...Pastu lepas bangun memang tu je yang aku ingat.... Selalu jugak berlaku pada aku...selalunya kalau ade something yang perlu aku ingat... Sampai terbawa2 kat mimpi..haha...



Pernah terjadi tak kat korang bende ni?


Biasanya memang aku akan ingat terus kalau bende ni sebelum tu aku lupa...sebab aku ni, kalau orang tak ingatkan, boleh lupa jugak..hehe... Alih-alih mimpi sendiri yang mengingatkan aku.... Tapi bagus jugak kalau aku mimpi untuk melupakan something yang aku taknak ingat....huhu....


Anyway, pada kawan2 blogger aku..mintak maaf la tak berkesempatan nak pergi blog korang hari2....InsyaAllah akan aku terjah juga bila free....Blog aku pon dah macam slow kan? Tak kesah la sebab memang aku tak update sangat pon... harap2 korang masih sudi la singgah ke teratak usang aku ni...hehe...Aku tahu blog aku tak best macam blog orang lain...takde pon yang jadikan blog aku ni pilihan mereka...hehe...


Aku dah malas nak update pasal sekolah and budak2 tu...cuma harini okay la sikit2 budak2 tu...hehe...nanti kalau aku tengah geram korang jugak kena baca entry marah2...tak syok la kan? Kita blogging mahu heppy2 kan? Kalau2 ade entry emo aku tu paham2 la...new moon bak kata orang...hahaha.. =P   Boleh pulak laki ade new moon ye... -_-"


K la..nak siapkan kerja lain plak...kerja sekolah memang kat sekolah dah siap...hehe...

7 Responses so far.

  1. gudluck in doing all your work done!

  2. Freaky says:

    haha jangan marah2 kat budak bro.. :D sabo sabo

  3. bizi betul cikgu ni~

  4. blog pilihan 100 krew, hehe XD

    p/s : aku mimpi pelik2 kot.

  5. Syuxer says:

    aku pernah bermimpi yang akan berlaku sesuatu pada masa akan datang..tapi ianya kabur dan cam xde klu..ia sepintas lalu..alhamdulillah..perkara tuh masih tertakluk pada kebaikan..:)

  6. rilek ah . blog Tia pun dah makin slow sekarang . kuih3x ..

  7. GaRy™ says:

    hahaha... ko dah gantung belom budak2 tuh?.. XD

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -