Popular Post

Thursday, July 14, 2011

Jom join contest anjuran aku kat SINI
 Jom join GA kat SINI
Minta jasa baik kawan2 baca entry kat SINI
Thanks...


Assalamualaikum...


Harini tiba-tiba aku terfikir nak buat tutorial yang lain dari yang lain...Agak2 ade orang nak ikut tak ey? Ye la...aku tahu siapa aku....aku bukan siapa-siapa...


Okay...tutorial yang aku maksudkan ni bukanlah tutorial sangat, lebih pada pengajaran kot? Aku nak buat tutorial belajar bahasa.... English, Japanese atau French. Waaahhh....bagus sangat ke aku ni nak mengajar orang? Aku bukan la hebat sangat nak aajr orang, cuma sekadar berkongsi ilmu...


English tu aku okay la so boleh la nak buat tutorial tu.... Japanese tu kira aku di peringkat beginner nak masuk pertengahan....haha..baca pon merangkak lagi.... Yang French pulak memang aku beginner yang paling beginner... Tapi bahan tutorial dia ade la...cuma tak sempat nak mentelaah lagi...hehe...


Nanti ade la mulut mula cakap aku ni budget bagus la, budget hebat la nak buat tutorial bahasa ni.... Macam la ade orang nak ikut.... Sebab tu aku tanya, kalau ade orang nak ikut aku buat la..sikit2 sekadar kongsi ilmu... Kalau nak belajar kat luar, kena amek kelas and memang kena bayar.... Aku punye aku buat free je la..sikit2 je pon, bukan professional....

Agak2 boleh ngorat awek jepun lepas blaja bahasa jepun, ye tak? haha...

Bukan aku tak sayang bahasa ibunda okay, cuma ape salahnya kalau tambah ilmu belajar bahasa lain, betul tak? 


Lu nak kutuk gua budget bagus? Ade aku kesah?


p/s: agak2 ade ke orang nak ikut? tutorial yang rancang nak buat kat blog satu lagi tu pon tak terbuat...tak terupdate pon blog tu...sadisnya.....

6 Responses so far.

  1. GaRy™ says:

    fuh...kalau yang Japanese tuh aq sokong sesangat!!.. hahaha~

  2. bahasa Jepun sangat best dan laju!

  3. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

  4. misz fae says:

    sokong! boleh blajar mcm2 bhsa nnti! ;)

  5. tu bukan awek 1 litre of tears?

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -