Popular Post

Monday, July 4, 2011

Assalamualaikum..mintak tolong baca SINI sebelum teruskan..thanks...

Cewaahh...tajuk...bukan main jiwang bagai....Tapi takde kena mengena pon..hahaha....

Tapi ade kena mengena la dengan pertama kali...Harini ade 2 pertama kali yang aku lalui...

First pertama kali ialah harini pertama kali aku kokurikulum kat sekolah...sebelum ni koku ada latihan rumah sukan and minggu lepas ade program sekolah.... So minggu ni pulak ade sukan...Disebabkan aku ganti cikgu tu, so cikgu tu dia sukan bola tampar...walaupon aku tak main bola tampar, boleh la main sikit2 kan...budak sekolah rendah je pon..haha...Best la jugak walaupon main tak seberapa...Serve samada out atau in terus....kalau ade balas2 pon sikit je...hehe....Tapi best la jugak...


Then hari ni jugak pertama kali aku menjejakkan kaki ke gym dan workout... Memang lama sebenarnya aku cari gym kat area aku tu, tapi tak berhasil... Kat sekolah pulak ade cikgu ni  dia memang kaki gym..SU sukan la katakan, memang la fit kan...Pastu tadi pergi gym tu, memang dekat je dengan rumah aku...baru bukak and aku baru tahu..Tak la besar mana tapi yang penting ada equipment and trainer.. Cikgu tu pon ajar la aku workout sume and masa tu ade pulak coach..dia pon tolong ajar aku sikit2...memang sporting orang2 kat situ..ramai pon tak...aku tak suka ramai2 ni..sikit2 sudah..hehe... Esok insyaAllah akan pergi lagi situ.....Plan aku nak shapekan badan aku ni...Agak2 lepas dah shape up, ade gurl minat tak? Kalau takde baik aku jadi gemok balik...hahaha...


Anyway, seronok mencuba dan mengalami benda2 baru ni....Penat arini...haha...Sape nak join aku pegi gym?hehe....


p/s: tak larat nak menaip sebenarnya..tangan dah lemah..tapi aku gagahkan juga untuk korang....

5 Responses so far.

  1. Freaky says:

    alamak aku x pernah g gym la kei seichi.. malunya =_=

  2. dan aku setia membaca,hehe

    tido la lau ko penat :)

  3. hahaa .. kemain gym bagai .. Tia tak pernah lagi pergi tau :)

  4. misz fae says:

    lepas ni..anak2 murid dah boleh panggil cikgu kei ketak-ketak..ahahha;P

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -