Popular Post

Friday, July 8, 2011

Assalamualaikum....singgah SINI dulu ye sebelum baca...thanks..

Ramai orang secara sedar atau tak sedar, takut dengan perubahan atau benda baru...betul tak? Mungkin ada yang tak takut tapi lebih pada tak biasa atau akan ambil masa untuk biasakan diri, betul tak? Perubahan ke arah kebaikan tu bagus dan janganlah ditakutkan... Tapi perubahan ke arah kejahatan ni ramai pulak yang suka....


Anyway, bukan nak cerita panjang2...cuma nak cerita yang dashboard blogger yang baru ni...hehe....kan dah tukar baru kan? Ke korang punye belum tukar?  Aku tengok ramai yang tak suka tapi bagi aku, personally aku suka la...mungkin ambil masa sikit nak biasakan diri.... Alaaa..macam masa facebook tukar interface masa mula2 dulu, ingat tak? Ramai giler tak suka, siap nak kondem macam2 la suruh tukar yang lama....Tapi last2 okay je kan? Yang ni pon sama la...bagi la sikit masa nak kenal interface baru ni..orang kata tak kenal maka tak cinta..kan? hehe....





Jangan layan aku punye tab tu..haha....

Bagi aku simple and senang mata memandang...bukan senang weyh nak tukar ni.... Google kan syarikat yang besar and millions or billions orang guna blogger ni...so tak perlu la nak kondem2 sangat pe yang diorang buat...untuk korang jugak...hehe...


Ok la..nak pegi godek2 interface baru ni lagi....nanti sambung lagi....

10 Responses so far.

  1. hehe . Tia dah lama nampak . boleh tahan best jugak :)

  2. zeeck says:

    camane nak tgk coding HTML blog kite??? dlu kan leh expand widget tgk HTML sume...camane nak tgk~ XD

  3. Cik Teddy says:

    cik suka perubahan..x suke duduk di takuk lama^_^

  4. pg td pon dashboard keen bertukar camtu.. cool la dashboard yg baru.. cuma masih pening ngan button2 dia.. masih dlm proses bljr lg.. T_T

  5. aku belum sampai seru, memang nampak lagi cool. hehe XD

  6. Freaky says:

    aku x de perubahan apa2 lagi.. adess

  7. dyanne says:

    weh aku punye yg lame je?? wuwuw~

  8. pergi dekat draft.blogger.com pastu tick kat Make Blogger in Draft my default...try la...

  9. GaRy™ says:

    hahaha... ko jangan bro... aq antara blogger terawal yang kena tukar ni... naik gila darah aq... terus aq contact diorang & hantar message kat diorang 2-3 kali...

    apesal?.. awal2 tuh mana ada edit HTML.. hahaha.. seriuz... skarang aq tengok baru ada~.. hahaha...

  10. misz fae says:

    fae pon tade perubahan lagi..huhu

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -