Popular Post

Monday, June 20, 2011

"Bila aku sudah tiada..
Tinggal semua entry ku,
Jangan ditangis selalu.."

Waaa..sedih semacam je intro...haha...Korang apa khabar? Sihat tak? Lama dah tak update blog, ade la dalam 3 hari...hehe... Ade ke yang rindu kat aku? Ade ke yang tunggu aku update blog? Ade la jugak kan...terharu jugak ade orang cari aku bila aku tak update blog..rasa dihargai sangat-sangat...

Anyway, kenapa pulak aku tak update blog? Sebenarnya aku try nak fokus pada benda lain dan saje nak tengok ade tak orang cari aku kalau aku tak update blog...hehe... 



So..ape yang aku buat selama tak update blog ni? Erm...aku buat ape ey? Haaa...aku dah tulis sinopsis untuk cerpen bersiri tu...ade la dalam 9 bab...tapi sinopsis bab je la..belum tulis betul2 lagi...hehe..nak bagi habis tulis plot dulu pastu baru start taip...Agak-agak kalau aku publish episod baru seminggu dua kali okay tak?


Lepas tu aku fokuskan untuk belajar flash... Terkial-kial jugak aku buat flash..haha... Lame baru siap satu flash animation sahaja yang simple.... Nak tengok tak hasil die? Tengok kat SINI dan korang bagitau la ape pendapat korang ye...


Pastu...aku buat ape lagi ey? Erm...ade la berlatih balik untuk melukis walaupon da lame giler tak melukis... Burok giler lukisan aku..haha... Pastu aku habiskan tengok anime...Erm..ape lagi aku buat entah? Haha...


Anyway, aku akan mula update blog macam biasa..bila ade idea la..Mase tak update tu pon ade jugak idea tapi tak tertulis.. Kalau aku tulis nanti korang baca la..hehe... Owh, nantikan contest aku yang pertama kat blog lagi satu tu..Korang sume join la nanti ye...hehe..


Baru dapat call pagi tadi dari Pejabat Pendidikan Daerah.. Aku dapat jadi guru ganti.. Korang rasa patut tak aku ambil?

7 Responses so far.

  1. bestnya dapat jadi cikgu. hehe XD

    rindu lah kat abang kei, hikhik :P

    nice flash header, tolong wat kat aku sekali :D

    ok jek 2 kali seminggu, hehe XD

  2. fana says:

    best tu..

    time je..cri pengalaman mgajar..

  3. sergeant keroro: abg kei?errkk..hahaha..

    fana: erm..betul jugak kan..

  4. okie la tu, jadi guru ganti... try je dulu... hehehe..

    cerpen 2 kali seminggu, ok gak~

    aha, suke j-pop... k-pop tak sangat, tapi drama korea boleh layan lagi... :p

  5. wahh..bagusla..terimala Kei..tawaran menariktu..tengok sejauh mana kEI boleh tahan kerenah murid2..hu2 -)

  6. tahniah dapat jd cikgu..tambah pengalaman tu...nanti bila dlm resume, awk boleh beritahu pengalaman awk jd cikgu ganti...dapat bonus markah kat situ^^

  7. misz fae says:

    samela..fae pon da lame tak update..bz..still tunggu pasal cerpen tuh..tak saba! haha;P

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -