Popular Post

Monday, June 6, 2011

Morning! It is 7.21am when I started writing this entry...It's a  Monday morning and I know ramai orang yang tak suka Monday...Monday la hari nak mula kerja, nak mula sekolah and whatever...Tapi memandangkan sekarang ni cuti sekolah maka takde la sekolah dan takde lah kerja bagi cikgu2...

Anyway, sejak dua menjak ni macam jadi makin malas pulak or actually, jadi makin bosan... Dah mula skip daily workout and exercise...Nak buat tutorial ngan entry kat blog lagi satu tu pon asyik tangguh je...Tak tahu la ape nak jadi...haish... (-_-")

So plan harini...I'm breaking the habit! eh..is that the right expression? Ntah la..yang aku tahu hari ni aku nak cuba buat bende2 yang aku tangguh tu..tu la azam aku tiap2 hari tiap2 kali bangun tido...Nak cuba buat bende2 yang tertangguh or nak buat something baru... Kadang2 je bile aku bangun tido aku nyanyi lagu Lazy Song by Bruno Mars tu....haha...



Well, anyway...have a good day korang sume yang baca blog aku ni! Yang tak baca pon aku ucap have a good day jugak...haha

4 Responses so far.

  1. biasalh , bila buat benda yang sama tiap hari mesti ada rasa bosan punya ..

    ada style tak macamana nak Tia buatkan header tu? transparent ke ? atau ada background ? bagitau je Tia style macamana nak . lagi cepat bagitau , lagi cepat Tia buat .. ke ada nak letak gambo sendiri ke macamana ? XD

  2. hehe . betul takpeee . kalau nak , Tia buatkan dua2 blog ye .. nak Tia reka sendiri style macamana ?

  3. eh , tak payah lah approve komen Tia . buat semak kotak komen ni aje .. yang penting tuan punya blog dapat baca sudah XD

  4. suha says:

    damn monday..erk?(^_^)

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -