Popular Post

Saturday, June 11, 2011

Its the weekend ya'll!!Pe yang korang buat hujung2 minggu ni? Owh...sebelum mula pape mintak korang bace SINI dulu boleh? Thanks...


Alrite, biasa hujung2 minggu ni korang buat ape? Tak pe jalan2 ke enjoy ke mane2? Jangan la jadi macam aku terperap je kat rumah...hehe...sebab aku biasa duduk rumah je sebab aku takde hala tuju pon kalau aku keluar rumah... Lagipon aku bukan ade transport...haha...

Biasa kalau weekends ni yang aku dapat perhatikan ialah kurang orang berblogging, betul tak? Yela..biasa blogging kat tempat kerja kan, Internet pon laju...Dah cuti camne nak online..betul tak?*macam tahu2 je aku*.. Mungkin jugak ade kerja mase weekend..kerja melepak dan merayau segala macam mall yang ada..kan?kan? haha...


So tinggal la aku ngan blogger2 tegar yang lain dok duduk depan laptop masing2 berblogging....tunggu2 orang tak datang...hehe...macam tu la aku rase bile weekend...Honestly aku tak rase pape pon bile weekend sebab aku dah hari2 cuti....dah bosan dengan cuti...orang lain mungkin excited bila tiba weekend pastu dok nyanyi2 lagu Rebecca Black tu...haha...


Anyway, ape yang korang buat mase weekend? Cite la sket same2 kongsi...ye tak? Korang tinggal la komen kat sini, aku nak sambung tido balik..haha..nanti da bangun aku cek komen korang... =P

4 Responses so far.

  1. haha . sama je kita . dah sebulan Tia cuti dari praktikal . tapi langsung tak keluar rumah .It seems like boring , but for me . I LIKE !! bhahahaaa .. tak berapa suka keluar rumah ..

  2. betul..bile cuti..macam kurang orang datang lawat..terbalik..saya rajin bukak masa cuti..hu2..
    nak keluar,tapi xde transport..hu2..

  3. haha, aku baru baik demam.

    duk rumah jugak lah. terperuk jek :P

  4. time hujung minggu kena kemas rumah secara besar-besaran.. huhu.. ad cite industan..heheh..tu pasal xramai yg blogging..

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -