Popular Post

Sunday, June 26, 2011

Assalamualaikum.. Selamat tengahari adik2 sekalian...

Korang dulu kecik2 ade tak tengok kartun Pokemon? Aku dulu suka tengok jugak Pokemon ni tapi masa yang awal2 tu dulu je.. Lepas2 tu tak tengok dah..macam mengarut pon ade jugak... Pastu kalau maen game die pon yang Gameboy tu aku maen jugak..best..haha...Tapi main kat PC je la, aku takde Gameboy...

Anyway, pagi tadi aku jalan2 kat alam maya ni, aku jumpe something yang cool iaitu illustrasi Pokemon oleh sorang pelukis...nak tengok? Meh tengok kat bawah ni...

Charmander

Pikachu

Mew

Electabuzz

Cubone

Bulbasaur

Aku dulu minat Charlizard sebab aku memang minat naga..hehe....Nak tengok the rest of his artwork?
Tengok SINI


P/s: takde idea sangat nak update..pastu jumpe pulak bende ni..haha...nasib korang la..=P

8 Responses so far.

  1. arfah says:

    comei PIKACHU tu!! :)

  2. GaRy™ says:

    fullamak... sumpah kagum~.. terer la mamat ni...

  3. cubone cool giler, hehe XD

  4. Pokemon yg 1st adalah fevret abby!dulu sampai beli patung2 dia...konon2 bajet awek kiut dengan pokemonnya...*muntah*kekekekeke

  5. dulu2 tengok gak ni..hehehe..cumil je pikachu.. pika pika~ :p

  6. ARNaBS says:

    bkn sng nk wt illustrasi nih, terbaekk...

  7. wahahaaa . pikachu je Tia kenai :)

  8. arfah: comel kan?

    gary: taw xpe..

    sergeant keroro: tu la..memang cool..

    abby: haha..bajet kiut ke? =P

    sunah sakura: hehe..comel kan?

    arnabs: hee..taw xpe..tapi macam creapy jugak..haha..

    tia: hehe..kenal pikachu je ey...

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -