Popular Post

Monday, June 20, 2011


Tia buat segmen? NAK JOIN!!! haha...
Korang nak join tak? Klik banner atau klik kat bawah ni, mane2 yang menarik la..



3 blog yang menjadi pilihan hati? Tak boleh nak letak lebih2 ke? Hehe...
Kalalu diikutkan semua yang ade dalam list VIP tu sume aku suke pegi..
Tapi disebabkan kena pilih...so..ni la list dia..


  1. Blog "Invasion" Plan --> Blogger: Sergeant Keroro
  2. Blog Firdaus Life --> Blogger: Freaky
  3. Blog Just Anime Freak --> Blogger Halusinasi

Ini bukan ikut ranking ye..same je semua aku suka..hehe...

Boleh terima tak entry ni Tia? hehe...

6 Responses so far.

  1. Freaky says:

    kui kui kui terima kasih kei seichi

  2. haha . boleh je Kei .. terima kasih sangat2 sebab korang bertiga jugaklah yang selalu sokong Tia .. Kei , freaky n seargent ;)

  3. kiwi says:

    famous la keroro ngan freaky ni. ramai yang backlink diorang :))

    bloge lagi satu tu kiwi tak berapa kenal. Terjah dia!

  4. terjah dari segmen blogwalking :) nice blog ...follow u

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html

  5. miraH dtg dr blog Tia :)

Kei Seichi's Blog. Powered by Blogger.

- Copyright © Kei Seichi's Blog - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -